12 Aralık 2013 Perşembe

Bir Rüyaya Uyanmaktır Kapadokya - Balon Turları



Kapadokya doğal oluşumlardan olan peri bacalarının başkenti ve tek temsilcisidir. Kapadokya yüzyıllar önce Erciyes ve Hasan Dağı’nın aktif volkan olarak faaliyet gösterdiği dönemlerde bölgeye yayılan küller, tüfler gibi materyallerin yıllar boyunca yağmur ve rüzgarın etkisiyle şekil almasının sonucu oluşan doğa harikası olan peri bacalarıdır. Peri bacaları insan elinin yapamayacağı tek güzellik ve hepsi birer sanat eseridir.

Peri bacalarının bulunduğu vadiler, yol üzerleri, gezilecek bir çok müze, kilise, cami, kaya oyma mağaralar ile Kapadokya bir turizm kentidir. Türkiye’de turizm turlarının en çok yapıldığı bölgeler arasında olan Kapadokya’da bölgeye her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turist gelmekte ve bölgeyi gezmektedirler. Bölge’de hızla gelişen turizm her alanda açılan işletmelerin sayısını arttırmış bunun sonucunda ise Kapadokya’da turizm bir kalite olmuştur. Her işletme kendi grubunu memnun etmek için en özel hizmeti sunmuş ve bölgeyi ve bölge mekanlarını tanıtmaya yardımcı olmuştur. Bölge de bulunan Kairos Travel bir çok yerli ve yabancı gruba hitap eden bir Ürgüp merkezli bir seyahat acentasıdır. Kairos Travel her yıl getirdiği ülkemizin tanıtımına önem veren elemanlarıyla bir çok yeniliği Kapadokya’da geliştirmiş ve kalitesini tescillemiştir. Kairos Travel Türkiye Turları, Kapadokya Turları, Günlük Kaplıca ve Gezi turları, Paket Turlar, Dünya turlarını özel ve grup şeklinde yapan bir seyahat acentasıdır. Türkiye’nin tanıtımına önem veren, gelen misafirlerini güleryüzlü karşılayan ve müşterilerinin en iyi hizmet almasını sağlayan acenta da bir çok sosyal aktivite ve turlara da yer verilmekte. Kapadokya bölgesinde kayadan oyma mağara tarzı restorantlarda Türk Geceleri turları, Kapadokya vadilerinde gerçekleşen ATV turları, Bölgedeki arazilerde yapılan Jeep Safari Turları, At binme aktiviteleri, Kayak Turları, Dolunay turları, Rafting ve Pamukkale kültür turları ile bir çok hizmeti ayağınıza getiriyor.

Kapadokya’nın en dikkat çekici özellikle yaz ve sonbahar aylarında gerçekleştirilen balon turları ; bölgeye dünyanın her yanından turist çekmektedir. Kapadokya’da güneşin doğuşunu izlemeniz de ayrı bir ayrıcalık. Kapadokya yüzyıllardır tarihi ve doğal dokusunu kaybetmemiş bir dünya mirasıdır. Kapadokya vadilerinin içine girer girmez zaten o dokuyu hissetmeniz de mümkün. Çünkü vadiler özenle yapılmış kadar güzel ama insan elinin hiç değmedi vadiler bir o kadar büyüleyici. Kapadokya gerçekten bir rüya ve bir rüyaya uyanmak Kapadokya’da mümkün.

Yolunuz Kapadokya’ya düşerse bu rüyaya en güzel anınızı ekleyin ve kesinlikle sabahın ilk dakikalarında balon turlarına katılın. Kapadokya öyle bir güzel bir doğa harikası ki güneşin doğuşunu ve batışını en güzel bu coğrafya da izleyebiliyorsunuz.Sizleri Kapadokya’da balon turu etkinliklerine davet ediyoruz ve Kapadokya Balon Gezisi olarak sizlere en iyi pilotlarımız en güzel kalkış ve sepetlerimiz ile hem güvenliğinizi hemde anılarınızı koruyoruz.

Balon Turları Rezervasyon için : 0384 341 86 66 veya info@kapadokyabalongezisi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kapadokya Balon Turları – Kapadokya Balon Gezisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder